Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

sâmbătă, 11 mai 2019

„Pecetluirea izotopică” (noi tehnologii biometrice)



Tehnicile de cipurire (inscripționare biometrică) s-au rafinat. Cipurile (circuitele integrate) cu date personale, aplicabile pe corpul uman nu mai sunt de dimensiunea unui bob de orez (ca cele ce se implantează cu seringa), ci de grosimea unei folii, aplicabile prin lipire, sau chiar invizibile, aplicabile fără contact, printr-un simplu fascicul laser.
La această concluzie au ajuns autorii filmului documentar „Pecetluirea izotopică” („Изотопное начертание”, 12 min), postat pe câteva situri rusești. Filmul este parte dintr-un documentar mai lung, de 30 minute, „Antenele psihotronice/Pecetluirea izotopică” (Психотронные вышки / Изотопное начертание) și este anonim, data aproximativă a postării pe web: 2018. L-am descoperit în cadrul unui articol din Glasul strămoșesc din 27 martie 2019 („Aplicarea însemnării fiarei prin așa-zisa scanare de retină utilizată la documentele biometrice”), care dezvoltă ideile filmului. Dar cum articolul nu atinge toate problemele de actualitate din film, am tradus mai jos comentariul integral.


TRADUCERE FILM

Ce este inscripționarea (cipuirea) izotopică? Este cea mai periculoasă formă de inscripționare a persoanei dintre toate formele de inscripționare electronică. Este vorba de nanoparticule conducătoare de semnal electric, care sunt inserate în codul vostru ADN, adică în organismul vostru pentru totdeauna. Acest program, odată demarat, începe să-l distrugă pe om. Inscripționarea intră în funcțiune după 8-12 luni de la momentul aplicării.

Este un cip de ultimă generație, capacitățile lui fiind incomparabil mai mari decât cele ale cipurilor anterioare. Noul cip poate fi implantat prin aplicarea prin laser a unui tatuaj pe pielea omului sau a unui animal. Acest tip de cip nu necesită alimentare cu energie din afară, întrucât este alcătuit din celule vii (celulele corpului uman/animalulului cipat), care funcționează în mod firesc. Atunci când este aplicat sub formă de cod de bare, acest cip este invizibil cu ochiul liber, dar este recunoscut de un scanner.

Laserul scaneaza&imprimă codul de bare pe frunte și camera fotografiaza
Aplicarea pe frunte sau pe mână a unui cod de bare conduce la controlarea algoritmului cerebral individual prin intermediul receptorilor din piele și prin conectarea, prin sateliți, la ordinatorul mondial al „fiarei”. Nu e vorba de sateliți oarecare, ci de stâlpi de transmisie de înaltă frecvență. În organismul dvs, prin această inscripționare malefică, sunt introduse nanoparticule controlate de antene psihotronice (de nanofrecvență); de aici încolo puteți înlocui termenul de „satelit” cu acela de „antenă psihotronică”. Antenele „tricolor” (ale unei televiziuni rusesti – n.n.) sunt tot antene de satelit, dar sunt îndreptate spre turnurile de televiziune. Desigur că știm cu toții ce sunt sateliții, cum se mișcă aceștia și cum sunt plasați pe orbită.
Control vamal aeroport China
Scanare frunte control vamal


Spre deosebire de un cip obișnuit implantat în corpul uman, acest nou tip de cip nu mai poate fi scos nici prin extragerea pielii din locul respectiv. Primul tip de cip poate fi extras din corp și după extragerea sa ne putem elibera de legătura cu echipamentul electronic de supraveghere. Așa fac deținuții care evadează. Pe când îndepărtarea ulterioară a tatuajului laser nu distruge legătura cu computerul de supraveghere. Însemnarea a fost făcută pentru totdeauna.
Sateliții sunt dotați cu generatoare puternice de înaltă frecvență care asigură transmiterea semnalului oriunde în lume.
Influențarea psihicului omenesc printr-un cip clasic nu duce la controlul conștiinței, căci acest cip se poate lega doar la un număr limitat de terminații nervoase din corp și, astfel, efectul său asupra structurilor microscopice ale creierului este neglijabil. Pe când influențarea unei porțiuni a creierului sau a întregului creier prin radiații electromagnetice emise de sistemul de sateliți se poate face printr-un spectru larg de metode. Omului i se pot induce stări de stress, melancolie, auzirea transmisiilor posturilor de radio locale direct în creier, fără intermediul unui radioreceptor, i se pot induce anumite acțiuni determinate, repetarea unor texte în limbi pe care acesta nu le cunoaște, până la aducerea sa în pragul sinuciderii. În acest timp, persoana în cauză și apropiații săi pot crede că este vorba de halucinații în urma unei îmbolnaviri psihice. Este posibilă aducerea omului până la cel mai înalt prag de euforie prin stimularea directă a ariei cerebrale responsabile de producerea dopaminei, substanță al cărei efect relaxant și anestezic este de 50 de ori mai puternic decât cel al morfinei. S-au observat cazuri când, după aplicarea codului de bare unor soldați, aceștia puteau fi identificați chiar aflându-se la mare adâncime sub pământ, putând fi diagnosticați de la distanță în caz de rănire și putându-li-se influența la nivel de metabolism celular procesul de vindecare, de pildă, oprindu-le hemoragiile. Accelerarea procesului de regenerare a celulelor vătămate este asigurată de anumite arii ale creierului, responsabile cu metabolismul celular. Creierul funcționează ca un transmițător-receptor de informație și este, de fapt, un procesor biologic, iar soldatul sau orice om căruia i s-a implantat cipul funcționează ca un organism controlat, adică un cyborg.

Psihofizicianul Serghei Vladimirovici Oberenko [fragment conferință, traducere aproximativă] [min. 3:26]:
„A devenit clar până acum că, pentru ca toți oamenii să fie supuși acestui control, trebuie să existe un modulator global, care să-și adapteze ușor semnalul global la ritmurile și particularități individuale ale tuturor oamenilor; atunci controlul va fi eficient. La început părea greu, dar apoi s-a dovedit că, dacă în corpul omului se introduce un modulator care să permită ca această influențare să fie mai fină și să transmită centrului necesitățile de moment ale omului, atunci influențarea poate deveni mult mai efectivă”.

Aplicarea codului de bare prin laser sau prin scanarea chipului uman pentru realizarea actelor de identitate biometrice este pentru autorități cea mai comodă, mai pașnică și rapidă metodă de rezolvare a problemei pecetluirii populației, care va putea fi astfel controlată ca o turmă fără putință de împotrivire. Dispozitivele laser au ajuns astăzi de dimensiuni atât de mici, încât pot fi introduse într-o cameră foto.

Interviu [min. 4:29]: „Ce este telefonul? Telefonul este acel cip pe care astăzi îl aveți în buzunar, iar mâine îl veți avea [inscripționat] pe mână sau pe frunte. Telefonul conține și o cameră video”.

În acest moment în lume se folosesc două metode de inscripționare: tatuajul laser și marcarea cu izotopi. Aceasta este aplicată tuturor doritorilor de pașapoarte biometrice, prin scanare, pentru obținerea unei fotografii digitale. De-a lungul vieții, fața omului și datele lui biometrice se schimbă în procesul de creștere și formare a craniului, dar cu toate acestea fotografierea biometrică se face o singură dată pentru toată viața și poate fi făcută la vârsta cea mai fragedă, fapt confirmat de șeful Departamentului pentru Migrația Populației din Kaliningrad. [min. 5:00] Acesta a scanat fața fiicei sale de 5 luni în vederea unei călătorii în străinătate; la întrebarea corespondentului televiziunii RT dacă nu va trebui să refacă scanarea, de vreme ce craniul copilului crește și se schimbă continuu, acesta a răspuns că procedura se face o singură dată pentru toată viața și nu trebuie repetată.


Monitorul centrului de supraveghere video de la aeroport [un aeroport din China, cum se vede în cadru – n.n.] nu scanează toată fața călătorilor, ci doar fruntea, ceea ce se vede în toate înregistrările video din film. Posesorii pașapoartelor biometrice sunt identificați fără greș de programul software și beneficiază de un regim de control vamal simplificat. Măsurarea distanței interpupilare care, cum spun vameșii, ar fi un parametru precis de identificare a persoanei, e un basm pentru naivi. Identificarea distanței dintre pupile nu poate fi făcută din unghiuri oarecare, ci doar din poziție statică și din unghi drept, când omul nu se mișcă, condiții care în zonele vamale din aeroport nu se pot îndeplini.

Poză 1 [min. 5:46]: Metode actuale de identificare biometrică: după amprentele digitale. Avantaje: siguranță crescută; scannere ieftine; simplitatea procedurii. Dezavantaje: amprenta poate fi deformată de tăieturi sau zgârieturi ale degetului; poate fi ușor contrafăcută.

Poză 2: Metode actuale de identificare biometrică: după retină. Avantaje: fără contact; siguranță înaltă. Dezavantaje: cost ridicat; mod complicat de utilizare.

Dacă slujbașii lui Antihrist, înaintea revoluțiilor din Franța sau din Rusia și-ar fi declarat dinainte intenția de asasinare a împăraților și a milioane de credincioși și de preluare a puterii mondiale, cine le-ar fi permis să o facă?

Poză 3 [min. 6:01]: Metode actuale de identificare biometrică: după geometria feței. Avantaje: fără contact; precizie înaltă; stabilitate înaltă față de factorii perturbatori externi. Dezavantaje: cost ridicat; schimbarea mimicii afectează rezultatul.

Poză 4: Metode actuale de identificare biometrică: după voce. Avantaje: fără contact; preț scăzut; poate fi folosită de la distanță. Dezavantaj: grad mare de eroare.

Nici guvernul mondial, nici însuși Antihristul nu îi vor declara pe toți oamenii sclavii lor până când nu își vor stabili deplina putere și nimeni nu va declara deschis să aplică pecetluirea. De aceea, nu așteptați să fiți invitați a fi pecetluiți, căci spus este: I se vor închina cei care au primit pecetea (Apocalipsa, cap. 19), adică cei care inițial au primit-o se vor închina apoi Fiarei, și nicăieri nu e spus că i-ar avertiza cineva dinainte pe oameni în această privință.
Interviu [min. 6:33]: „Sora mea a primit pașaport biometric. Înainte de a-l primi a trecut prin proceduri de identificare biometrică, i-au făcut o fotografie cu laser și i-au luat amprentele digitale. Observați fruntea ei: un asemenea semn va iradia de pe fruntea tuturor celor care vor primi inscripționarea (pecetea)”.

Se numește „semnul Fiarei”. Ca să puteți primi pensia sau salariul va trebui să vă faceți cont bancar. Asta se face o singură dată. Omul este fotografiat biometric, i se iau amprentele degetelor și i se înregistrează vocea. Mostra de voce, cu pronunțarea unui cuvânt-cheie, va folosi pentru identificarea dumneavoastră. Toate aceste date se transmit către sistemul biometric general. Numai după această înregistrare veți putea primi pensia, salariul sau să beneficiați de servicii medicale. Pentru orice operații bancare sau alte servicii va fi suficient să vă arătați chipul în fața camerei, iar dacă vi se cere, să pronunțați cuvântul-cheie. Apoi, oriunde vă veți duce, va trebui să vă prezentați datele biometrice. Aceasta este o profundă umilire a demnității umane.
Nouă tuturor ne revine responsabilitatea să facem cea mai importantă alegere din viața noastră: crucea sau pâinea?
[min. 7:29] Ce avem de făcut? [fragment de desen animat]... Hm, da, ar fi o variantă nelipsită de sens...

[min. 7:45] Pe canalul său, Iuri Andreevici Frolov explică în detaliu cum să ne apărăm minimal de tot felul de radiații: Wi-Fi, raze alfa [?], ale prizelor [?], radiații ale calculatoarelor, ale telefoanelor mobile, ale antenelor de telefonie mobilă. Cineva a inventat o folie de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice (Neitronik), dar, sincer să fiu, nu prea am încredere în aceste folii de plastic.
[min. 8:02] Alții țipă: ce vă legați de acești stâlpi de telefonie mobilă? Doar sunt antene GPS! A, dacă e GPS, atunci sunt liniștit! GPS – sistemul global de sateliți de navigație [GLONASS în rusă] a fost dezvoltat în URSS sub controlul Ministerului Apărării începând din anul 1976. La început sistemul sateliților de navigație a fost creat în scopuri militare, dar apoi și-a găsit utilizări civile. Este folosit pentru supravegherea fluxului tuturor mijloacelor de transport: a transportului de substanțe periculoase, pentru supravegherea pescuitului în apele teritoriale, în timpul operațiilor de căutare și salvare a celor dispăruti, pentru fotografieri și filmări geodezice, la proiectarea conductelor de gaz și petrol, a liniilor de înaltă tensiune, în construcții ș.a.m.d. Principalul scop al GPS (sistemului de sateliți de navigație) este stabilirea coordonatelor geografice ale unui obiect, a vitezei acestuia, ca și determinarea poziției obiectelor din aer, din mare și de pe sol cu precizie de până la un metru. Cu alte cuvinte, oricărui obiect – vapor, avion, automobil sau pieton – din orice loc și în orice moment de timp, îi pot fi reperați parametrii de mișcare în câteva secunde. Semnale de satelit de tip GPS captează nu doar receptorii GPS și bordurile de navigare (ale avioanelor etc.), ci și telefoanele mobile. Informații despre poziția, viteza și direcția de deplasare a obiectelor este transmisă prin rețeaua GSM a operatorului de telefonie mobilă la serverul colectării de date. Și ce credeți că îi lipsește acestui sistem ca să se conecteze cu ajutorul aceluiași dispozitiv la nanoparticulele introduse în corpul dumneavoastră prin inscripționare izotopică?


[min. 9:20] Mulți nu sunt convinși nici până azi de ce sunt în stare nanotehnologiile, uitând că la început toate gadgeturile și alte invenții de felul acesta au apărut în structurile de putere ale spionajului și abia apoi au fost popularizate pe scară largă. Dar tehnologiile de acum nu vor mai fi popularizate, pentru că poporul începe să se trezească. Căci până și cipul-capsulă cusut în brățara biometrică purtată la încheietura mâinii este un nano-laborator cibernetic, un detonator. Acesta se activează atunci când trebuie, la un singur pocnet al degetelor... cam în felul acesta... [min. 9:45, imagini cu oameni căzând morți la pământ, aparent fără motiv]
Până acum, aceste pericole nu s-au descoperit în toată grozăvia lor, dar și în această etapă au produs destule rele.
Psihofiziologul Serghei Oberenko [min 10:20]:
„Dar, din câte cunosc, ceea ce odinioară era strict secretizat, a ajuns cunoscut. Iată un fenomen destul de neobișnuit. Dacă conectăm un modulator care să preia controlul asupra unui om fără acordul său, acesta își pierde oarecum eficiența. Asta se numește „fenomenul nesupunerii”: ba va funcționa, ba nu va funcționa. Câtă vreme, să zicem, controlul nu este foarte important, el va funcționa, inducându-i omului anumite emoții; dar într-un moment important, de decizie, nimic nu mai funcționează”.

[min. 10:45] Totuși, corpul omenesc este un instrument acordat în mod individual la fiecare. Organismul a persoane diferite reacționează diferit în circumstanțe aparent identice: la soare, unul se bronzează și se simte întinerit, altul poate să se îmbolnăvească de cancer al pielii; pentru unii frigul înseamnă iadul, iar pentru alții e o stihie familiară; în același mediu unii se simt nervoși, alții sunt fericiți. Totuși, acordarea noastră la lume se produce în primul rând pornind de la mintea noastră. Oricât de mult s-ar înrădăcina acum noțiunea antenelor de înaltă frecvență, acestea lovesc mai ales în „joasele frecvențe”: omul care trăiește la nivelul frecvențelor joase, care bea și înjură și îi parazitează pe alții, va intra în rezonanță cu ele și el va fi primul afectat de acestea [de antenele de nanofrecvență].
Deocamdată, cam asta e tot. Vă doresc conștiență (trezvie), pace, iubire, să fiți mai buni și mai răbdători unii cu alții. Mă opresc.

[min. 11:40] Poster 1: În toate bancomatele țării se va introduce în curând sistemul de recunoaștere facială.
Poster 2: Omule, protejează-ți fruntea!

SFARSIT

________________________________________
Notele mele:
Schemele de cipare din cele două desene (fig. 1, fig. 2) nu sunt o închipuire. Intr-ul alt video anonim este menționat un asemenea caz:
O femeie, după ridicarea pașaportul biometric, simte ceva nefiresc în zona antebrațului: senzația ciudată a apărut în momentul prelevării amprentelor digitale, când ea crede că i-a fost imprimat ceva pe partea interioară a antebrațului. Cu ajutorul unei lanterne cu ultraviolete, în zona respectivă se evidențiază niște... coduri de bare luminiscente, care nu pot fi șterse. E iluzie optică? E altceva? Iată o fotogramă.
Filmulețul îl puteți urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=gGKlxvhW-U0

Iată și un scanner de tipul celui cu care erau scanati pasagerii la vama și pe aeroportul din China. https://www.infratherm.com.au/iom-rapid-cam.html 

Scaner pt coduri de bare


Se numește "dispozitiv manual pentru înregistrare biometrică simplă" (simple biometric enrollment). În prezentarea lui nu se vorbește de laser sau de alte sisteme de inscriptionare pe epiderma umană. 
IOM RapID-Cam II Handheld Biometric System:
IOM RapID-Cam Key Features:
    • Performs standoff identification over 18 inches away
    • Identifies subject in less than one second
    • Operates one-handed with trigger squeeze
    • Interoperable with all leading iris-matching algorithms
    • Enables user enrollment into database
    • Less expensive than similar device
This ruggedized, handheld device allows for simple biometric enrollment and identification anywhere in the field. The RapID-Cam II camera can capture dual-iris and facial images up to eighteen inches away—putting a comfortable distance between the user and the subject.

Operation is easy and requires only one hand. Once subjects are enrolled, the system performs identity verification in less than a second. The unit is completely self-contained. Its built-in wireless connectivity with automatic or on-demand synchronization ensures that the latest data is always available in the home office and in the field.
This portable form factor expands the possibilities of security applications—from preregistering individuals as they wait in line at an entertainment venue or military checkpoint to identifying subjects while on patrol. With its unprecedented standoff range and tolerance to user or subject motion, the RapID-Cam II delivers an advanced level of security and convenience that similar handheld devices cannot provide.


________________________________
Citiți și: Calul troian al bancomatelor biometrice

2 comentarii:

Badescu spunea...

Ma lasarati perplexa. pai si eu am pasaport .

Anonim spunea...

🚩🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🚩

1991 - Dosarul Flota
1991-1993 - Devalizarea Băncii Dacia Felix
1993 - Caritas, joc piramidal care a atras miloane de deponenți din toată România
1993 - Țigareta I [1]
Anii 1990 - devalizarea Bancorex
Anii 1990 - Afacerea Jimbolia
1998 - Țigareta II
2000 - Prăbușirea Fondul Național de Investiții (FNI), joc piramidal care a avut peste 300.000 de deponenți
2001 - Țigareta 1,5 - Petrescu [2][3][4][5][6][7][8][9]
2002 - Armagedon, rapoarte anonime care au creat un imens scandal politic în România
2006 - Dosarul Loteria I
2007 - Dosarul Transferurilor
2007 - Vaslui - omul de afaceri Marcel Florescu a angrenat într-un circuit infracțional câteva zeci de persoane - funcționari publici și salariați ai unor societăți comerciale - introduse în schemă în scopul de a asigura spălarea de bani. Printre numele grele, s-au numărat și nevestele unor politicieni marcanți în acea perioadă, cu care Florescu desfășura afaceri: cea a fostului prefect Ioan Țibulcă și cele ale subprefecților Eugen Neacșu și Cătălin Cupșan.[10] Florescu a fost condamnat definitiv în februarie 2016.[11][12]
2008 - Dosarul Loteria II
2009 - Cazul Ciorogârla
2011 - Operațiunea Containerul [13]
2014
Dosarul Petromservice[14]
Dosarul fraudelor IT, contracte în valoare 1 miliard de euro.[15][16]
Dosarul Bechtel, clasat în septembrie 2016 [17]
? - SAFI
tunurile lui Gabriel Bivolaru
afacerea „Ștrandul Tineretului”
„Afacerea Motorola”[18]


Militati pasnic si acționații in instanță aici in România și la Haga pentru incalcări repetate ale Constitutiei României ❗

Sociocrația Populară este politica care exprimă liber voința poporului !
Alegeți pentru o viațăexprimată efectiv prin vot liber și neconstrâns de HG-uri ale politicului care din 1989 v-a confiscat viața restrângând-o acum la *stare de alertă (maximă) !
Toți politicienii care v-au plictisit ochii fiindcă sunt aceleasi chipuri din 1990 până în prezent nu au făcut decât ce am postat eu deasupra benzii 🚩🆘️🆘️🆘️🆘️❗...
AU FURAT VIAȚA NOASTRĂ Și PE A GENERAȚIILOR ÎNCÂ NENĂSCUTE ❗
*Din 1990 până in luna ianuarie a acestui an (2020) , DATORIA EXTERNĂ a țării noastre a crescut înfiorătpr !
Copii copiilor noștri vor avea de plătit fiecare in parte sume uriase deoarece tu , cel care citesti aceste rânduri ai de plătit o datorie externă pe care vei muri înainte de a o achita !
Verifică ce iți scriu ❗
SOCIOCRAȚIA POPULARĂ este un partid ce se va forma dacă ințelegi că noi putem vota direct din stradă cu un apel la un numar scurt gen 112 !
Dacă tu ințelegi că pe baza unei Declarații de Vot personale , in duplicat , cu toate detaliile udentității tale pe ea si semnată , poți alege cum să trăiești , cu ce ești de acord sau cu ce nu !
O semnezi si i-o inmânezi agentului de politie , echipajului de pe stradă cerându-i să o contrasemneze că a primit-o !
Cu copia rămasă aștepți apoi rezultatul deciziei tale cetătene român al unui stat care acum este guvernat de oameni indemni de votul câstigat de la cei care au ales ultima dată "răul cel mai mic " !
PSD / PNL / fostul PD acum PM ... Toți su comis fapte extrem de grave de corupție pe care le găsesti inșirate cu evidența anilor pe WIKIPEDIA #

VINO ALĂTURI DE SOCIOCRAȚIA POPULARĂ !
Fără unanimitate nu vom avea libertate !
Nici in viața publică și nici în cea reală deoarece după cum se vede acum ,
decizia le apartine !

Avem nevoie de semnaturi pentru acest partid al strazii !
Partidul Străzii = Sociocratia Populară !
Un partid fără lideri de partid fiindcă liderul ești "TU" !
Tu omul cu căluș de pe stradă #

Dacă ai ochi să vezi este pentru că ei încă nu sunt acoperiți de o mască !
Incă n-au ajuns acolo !
Dar nu se stie !
Continuă doar să citești și atât !

Eu sunt totusi dator să iți scriu că ai si minte !
Ea nu poartă căluș , nu poate fi izolată forțat si nici obligată să nu gândească ...
GÂNDESTE ❗

CITEȘTE , GÂNDEȘTE , DECIDE ❗

ACUM.
ACUM cât incă nu porți ochelari de protecție anti adevăr !!!