Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

vineri, 24 aprilie 2020

Izvorul Tămăduirii și noi

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

E providențial cum în acest an, mai greu și mai cumplit decât toată istoria trăită și cunoscută aici, praznicele Sfântului Gheorghe si Izvorului Tămăduirii se succed imediat unul după altul, în cel mai tămăduitor mod. 
De ca și cum Dumnezeu ar vrea ca tot veninul lăsat de capetele balaurului, sfărâmate prin răstignirea Sa și apoi, în istoria concretă, de Marele Mucenic Gheorghe, ca tot acest venin să fie spălat de Izvorul tămăduitor al Maicii Domnului. 
Să ne rugăm ca acest Izvor tămăduitor să spele și toate rănile, mai ales pe cele mentale și sufletești, produse în societatea românească, în creștinătate si in lume de capetele și ghearele acestui balaur și de toate progeniturile lui, care au împânzit lumea oamenilor. 
Fie ca, după cuvîntul profetic al Gherondissei Tecla și cu rugăciunile tuturor sfinților, Izvorul Tămăduirii să curețe lumea și România de ura, invidia, planurile murdare ascunse, teama, psihoza, virușii văzuți și nevăzuți, aciuați în sufletele conducătorilor noștri și în ale tuturor oamenilor, să  spele toate gîndurile și planurile ucigașe, murdare și păcătoase, cu puterea nebiruită a răstignirii lui Hristos pe cruce, spre slava lui Dumnezeu !

Niciun comentariu: