Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

vineri, 1 noiembrie 2019

Cursuri de cultura cinematografica la Dalles!


Va invit la Universitatea "Ioan I. Dalles" din București, la un ciclu de cursuri de educație cinematografică.
Vizionări de filme de referință din patrimoniul național și universal, prefațate și comentate de criticul de film Elena Dulgheru. 


și


Cele trei module de curs se vor desfășura bilunar, seara, după un program care va fi afișat pe situl Universității "Ioan I. Dalles".

Intrarea se va face pe bază de bilet sau abonament. 

Intrucât cursurile nu pot demara decât după întrunirea unui număr minim de participanți, pe cei interesați îi rog să își exprime intenția de a participa pe adresa de email: e.arca.i@gmail.com ori prin mesaj pe pagina mea personală de facebook (nu pe cea de autor). 

Programul desfășurat și tematica modulelor de curs se poate găsi pe pagina aferentă a Universității "Dalles": http://www.updalles.ro/cursuri-de-cultura-si-educatie-cinematografica/.

Pentru actualizări și amănunte, urmăriți pagina mea de autor de pe facebook, Elena Dulgheru texte texturi subtexte, sau pagina mea personala de facebook și situl Universității Dalles.


Niciun comentariu: